Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

"Εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι"!!!!!!


Το Κράτος Πρόνοιας, μεταλλάσσεται και εξελίσσεται σε  "κράτος λήσταρχος"............

Στο όνομα και τις επιταγές της τρόικας , των δανειστών και των εγχώριων και ξένων Τραπεζών , ξεχνώντας κάθε προνοιακή υποχρέωση έναντι των πολιτών του ,μας οδηγεί σε μισθούς και συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης, καταληστεύει τα ασφαλιστικά ταμεία πρόνοιας με "κούρεμα" των ομολόγων τους, με ακούσια μετατροπή των αποθεματικών τους σε ομόλογα τα οποία εν συνεχεία "κουρεύει" και αυτά αναγκαστικά - ενώ άλλα ομόλογα ξένων  fund's που εκούσια δεν επιθυμούσαν να μπουν στο κούρεμα τα πληρώνει - και τώρα ζητάει και τα "ρέστα" απαιτώντας επιστροφή ακόμα και από τα χορηγηθέντα εφάπαξ ως "ως αχρεωστήτως καταβληθέντα"!!!

Τα χρήματα αυτά - μάλιστα βρήκαν και τον τρόπο - θα επιστραφούν με τμηματικές παρακρατήσεις των συντάξεων σε διάστημα δύο ή τριών ετών με βάση τα νέα πλαφόν που θα οριστούν στο μεταξύ.



Λες και δεν ήταν αυτό που επί χρόνια εξανάγκαζε τους ασφαλισμένους και τα ταμεία τους - τις διοικήσεις των οποίων το ίδιο διόριζε - να καταθέτουν τα αποθεματικά τους υποχρεωτικά και μάλιστα άτοκα στην ΤτΕ, γατί δεν βρίσκουν και εδώ ,αλλά και στο κούρεμα των αποθεματικών - έναν εξίσου ίδιο και "δίκαιο" τρόπο- να επιστρέψουν και του απολεσθέντες τόκους και τα χαμένα αποθεματικά από τα κουρεμένα ομόλογα;;;;;

Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο απαθείς , επειδή λοιπόν συνεχώς προκαλούμαστε - χωρίς να προκαλούμε - ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι κυβερνώντες , για να μην ψάχνουν ελικόπτερα όπως στην Αργεντινή, δεν θα γίνουμε Αργεντινή !!!!!!

Θέλουμε να γίνουμε Ιρλανδία!!!!!!

Απαιτούμε από τα Κράτος να προστατέψει τους πολίτες του, τα ταμεία τους , τις καταθέσεις τους και όχι τα παγκοσμιοποιημένα κεφάλαια και τους διεθνείς τοκογλύφους.
Ας σώσει τους πολίτες τους και όχι τις ιδιωτικές εγχώριες και ξένες τράπεζες...... η Ελλάδα χωρίς τράπεζες μπορεί να υπάρξει , Ελλάδα χωρίς τους πολίτες της  όχι..........!!!!!

Κάτω τα χέρια σας από τους ήδη εξαθλιωμένους μισθούς μας. κάτω τα χέρια σας από τις συντάξεις τις πείνας , κάτω τα χέρια σας από το εφάπαξ μας ( τους κόπους μιας ζωής).............μπορείτε να το κάνετε - σας το επιτρέπουν οι δεσμεύσεις σας. αν ΝΑΙ είμαστε δίπλα σας και μαζί σας , αν ΟΧΙ σηκωθείτε και φύγετε....τα ελικόπτερα σας περιμένουν!!!!

Α.Σ.Π.Α