Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012


Με έγγραφη ενημέρωση η Π.Ο.ΑΣ.Υ προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις τις ενημερώνει για την  Ιεράρχηση συνδικαλιστικών ενεργειών, προκειμένου να αντιμετωπίζονται καλύτερα τα προβλήματα στον Έβρο.

"Συνάδελφοι,
  Με τη δυναμική και αποφασιστικότητα του συνδικαλιστικού μας αγώνα αντιμετωπίστηκαν τα επείγοντα και ανυπόφορα προβλήματα διοικητικής μέριμνας των υπέρμετρων μετακινούμενων δυνάμεων στην Θράκη.
  Επειδή η επίλυση αναλόγων ζητημάτων που αναφύονται κατά την πάροδο των ημερών παραμονής των συναδέλφων δεν μπορεί να πραγματοποιείται αποσπασματικά, παρακαλούνται οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις να ενημερώσουν τα μέλη τους που μετακινήθηκαν - διατηρώντας άμεση και συνεχή επαφή μαζί τους - να απευθύνονται στα Προεδρεία τους για τα εργασιακά προβλήματα που τους παρουσιάζονται και αφού γίνει η απαραίτητη συγκέντρωση – καταγραφή και αξιολόγηση, να μεταφέρονται αυτά ανάλογα στα Προεδρεία των Οργανώσεων Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

  Εάν η εξεύρεση λύσεων δεν είναι δυνατή σε τοπικό επίπεδο, παρακαλούνται οι συνάδελφοι των Προεδρείων των Οργανώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Θράκης να απευθύνονται στην Ομοσπονδία για την ενιαία δρομολόγησή τους σε κεντρικό επίπεδο.
Τα τηλέφωνα των Προέδρων των Σωματείων της Θράκης είναι τα εξής :
- Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης :
  ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος 6974261781
- Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης:
  ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα 6977500374
- Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης :
  ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος 6949886061
- Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας:
  ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής 6945557690"

Π.Ο.ΑΣ.Υ