Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΛΕΟΣ!!!!! Και από "ατσάλι" να είναι θα "λυγίσουν".....

Οι καταγγελίες συναδέλφων από την ΔΑΕΘ/ΥΑΤ για υπηρεσιακή "κακοποίηση" και βάναυση παραβίαση των κανόνων εργασίας , δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες.
Η "Υπηρεσία" και η Φυσική Ηγεσία όλης της αστυνομίας για μια ακόμη φορά έδειξαν το "σκληρό τους πρόσωπο", σε αυτούς που "ξεσπιτώθηκαν" για πέντε (5) ημέρες και πήγαν στην Ξάνθη για να "υπερασπισθούν" το "φιλόδοξο σχέδιο" μετατροπής των αστυνομικών σχολών σε κέντρα κράτησης μεταναστών, κόντρα στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Παρόλο που τρείς (3) Διμοιρίες που  η υπηρεσία τους τελείωσε 06.00 και ήταν σε αδιάθετο , τους έδωσαν Φύλλο Πορείας την ίδια μέρα με το αδιάθετο και όχι την επομένη, χάσανε μια ημέρα εκτός έδρας αποζημίωση και την επόμενη ημέρα που κανονικά θα έπρεπε να είναι με Φ.Π τους έβαλαν κανονικά και υπηρεσία!!!!!!

Ωραίος τρόπος επιβράβευσης για αυτούς που "υπερέβαλαν εαυτούς" , για αυτούς που θα κληθούν από δω και στο εξής να αντιμετωπίσουν ένα "θερμό" Φθινόπωρο και Χειμώνα με κοινωνικές εντάσεις, ΔΕΘ, Πολυτεχνείο, Δεκεμβριανά, γήπεδα και πάρα πολλές μετακινήσεις για αρκετές ημέρες σε όλη  την Ελλάδα.

Φυσικά αναμένουμε από τω Σωματείο να αναλάβει πρωτοβουλίες και να μην "αφήσει" αναπάντητη την υπηρεσιακή αυτή αναλγησία.

Α.Σ.Π.Α