Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εκτέθηκε η Σ.Ε.Α.Θ για μια ακόμη φορά...................

Για μια ακόμη φορά η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ.Ε.Α.Θ.), εκτέθηκε.

Με ηλεκτρονική ανακοίνωση της, την Παρασκευή, 06 Ιούλιου 2012 και με τίτλο "ο Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Θ. σάλπισε ‘’Συνδικαλιστική κατάκλιση’’ ευχήθηκε καλό καλοκαίρι ...", το περιεχόμενο της οποίας εν πολλοίς αναφέρει ότι ως μόνη συνδικαλιστική δραστηριότητα είναι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ της Ένωσης - πρακτική την οποία ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος και νυν ιδρυτής της Σ.Ε.Α.Θ .
Το σημερινό προεδρείο της Ένωσης ασκώντας μια νέα συνδικαλιστική πρακτική, αυτή των επισκέψεων στις αστυνομικές υπηρεσίες, την επιτόπια καταγραφή και αναδειξη των προβλημάτων...διαψεύδει αυθημερόν (6-7-2012 και ώρα 10.πμ)  όλους τους "αμύθητους" ισχυρισμούς της ΣΑΕΘ, με την επίσκεψη σχεδόν όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στο Α.Τ κ Τ.Α Ευόσμου, φυσικά οι μόνμοι απόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ που είναι και ιδρυτικά μέλη της ΣΕΑΘ!!!!!

Εξάλλου τώρα πλέον τα γραφεία της Ένωσης είναι ανοιχτά κάθε μέρα, τα τηλέφωνα απαντάνε και οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ένωσης κάθε Τετάρτη δέχονται τους συναδέλφους στα γραφεία του Σωματείου παρέχοντας νομικές συμβουλές.

Η Α.Σ.Π.Α επικροτεί και επιχαίρει τον ρεαλιστικό και σε πραγματικό χρόνο ασκούμενο συνδικαλισμό και απορίπτει την άσκηση του γραφειοκρατικού - ηλεκτρονικού συνδικαλισμού, όπως αυτός ασκείτε από ορισμένους..........εξάλλου οι συνάδελφοι εκφραστήκαν με τον πιο ξεκάθαρο και σαφή τρόπο και δεν θέλουν να αμφισβητηθεί η ετυμηγορία τους....

Α.Σ.Π.Α