Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη εργασίας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στο Α.Τ κ Τ.Α Ευόσμου.

Τα λόγια είναι περιττά....μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί - και μάλιστα με επιείκεια - η κατάσταση που επικρατεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι παραπάνω αστυνομικές υπηρεσίες.
Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων, στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον....παντού υγρασία, καμία συντήρηση.
Ο πολίτης που επισκέπτεται τις υπηρεσίες αυτές ..."χάνει πάσα ιδέα"...δυσφορεί .αλλά και κοιτάζει με συμπάθεια το αστυνομικό προσωπικό που ζει και εργάζεται υπό αυτές τις συνθήκες.
Οι συνδικαλιστές που έκαναν την επίσκεψη - μετά από πρόσκληση των συναδέλφων τους - καταγγέλουν τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας - υγιεινής και ασφάλειας και κάνουν λόγο για αστυνομική υπηρεσία που προσβάλλει όλο το αστυνομικό οργανισμό και απαιτούν την άμεση μετεγκατάσταση της σε ένα άλλο κτήριο.


Από την άλλη και στο Τμήμα και στην Ασφάλεια υπάρχει η μίση σχεδόν αστυνομική δύναμη από την προβλεπόμενη και η εφαρμογή του  ωραρίου εργασίας ως αυτό προβλέπεται από αυτονόητο είναι ζητούμενο........ 

Στην επίσκεψη παρόντες ήταν τα ο Πρόεδρος της Ένωσης ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτρης, ο Γ.Γραμματέας ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, Α'Αντιπρόεδρος ΔΡΟΣΟΣ Στέργιος,ο Β'Αντιπρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Πασχάλης ,ο Οργανωτικός Γραμματέας ΒΑΡΑΝΙΚΑΣ Θωμάς, οι Υπεύθυνοι Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλης και ΧΑΛΚΙΔΗΣ Κων/νος και οι Αντιπρόσωποι ΤΣΑΙΡΙΔΗΣ Θόδωρος και Πεχλιβανάκης Γιάννης.





























*Την επόμενη εβδομάδα το σωματείο θα επισκεφθεί άλλη μια πολύπαθη αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης .
Α.Σ.Π.Α