Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ Α.Τ.-Τ.Α. ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Α.Κ.Α.Θ.. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.

  Την 18-5-2012 και ώρα 09.30΄, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, με επικεφαλή τον πρόεδρο Δ. ΠΑΔΙΩΤΗ, θα επισκεφθεί τις εξής υπηρεσίες: Α.Τ. -Τ.Α. Πυλαίας και μετά το πέρας της επίσκεψης,  περί της 12.00΄, θα επισκεφθεί και την Δ.Α.Κ.Α.Θ., προκειμένου συνεχίσει τον κύκλο επισκέψεων σε υπηρεσίες της πόλης μας  (προηγήθηκαν οι επισκέψεις σε Α.Τ. Ωραιοκάστρου και Α.Τ. Πλ. Δημοκρατίας). Σημειωτέον πως οι προαναφερόμενες υπηρεσίες (Δ.Α.Κ.Α.Θ. - Α.Τ.-Τ.Α. Πυλαίας) στεγάζονται σε κτίρια όπου υπάρχει πρόβλημα με την ύπαρξη αμίαντου, ζήτημα που απασχόλησε και συζητήθηκε  και στην τελευταία επίσκεψη του σωματείου στην Περιφέρεια και για το οποίο αναμένουμε εξελίξεις. 
    Η παρούσα ανακοίνωση επέχει και θέση πρόσκλησης για παρουσία όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στις υπηρεσίες που θα επισκεφθεί το σωματείο, προκειμένου συζητηθούν θέματα-ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων.