Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού!!!!!!


Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 13-05-2012, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σταυρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση», «Απόπειρα κλοπής» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν βιοτεχνία εκκλησιαστικών επίπλων στην περιοχή του Δερβενίου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε να κινείται στον περιφερειακό της πόλης και ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ανωτέρω πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς και εμβόλισαν υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα την ανατροπή αυτής και τον τραυματισμό του επιβαίνοντα αστυνομικού.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Σταυρούπολης, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες στην περιοχή των Διαβατών, ενώ σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

-H A.Σ.Π.Α εύχεται στον τραυματία συνάδελφο περαστικά και συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για  την επιμονή και αυτοθυσία τους για να συλληφθούν οι κακοποιοί.

Α.Σ.Π.Α