Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα από την "ΔΙΑΣ" στην Θεσσαλονίκη

1.Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (29-04-2012) στο κέντρο της πόλης, 26χρονη αλλοδαπή, διότι ευρισκόμενη εντός αστικού λεωφορείου και εκμεταλλευόμενη συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν εντός αυτού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την τσάντα ημεδαπής το πορτοφόλι της, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την παθούσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

2.Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (29-04-2012) στην περιοχή του Ευόσμου, 22χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από ταράτσα μονοκατοικίας της περιοχής, δύο (2) κλουβιά με πέντε (5) πτηνά, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

3.Βραδινές ώρες της 29-04-2012, στην περιοχή της Καλαμαριάς, συνελήφθησαν 29χρονος ημεδαπός και 44χρονος αλλοδαπός, διότι παραβίασαν κεντρική είσοδο οικοδομής της περιοχής και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να κινηθούν προς τις αποθήκες αυτής, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από ένοικο και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Επίσης, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμεί μία (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών για κλοπή.

- Α.Σ.Π.Α συγχαίρει την Ομάδα "ΔΙΑΣ"

Α.Σ.Π.Α