Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Επίσκεψη Στ. Καλαφάτη σε Πολυδύναμο Α.Τ. Τούμπας και Μ.Α.Τ."

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    «Η θωράκιση των πόλεων απέναντι στην εγκληματικότητα  και η ουσιαστική στήριξη των αστυνομικών στο δύσκολο έργο τους, αποτελούν παράλληλες ευθείες προς το στόχο της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.»
    Αυτό τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Πολυδύναμο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας και τη Μονάδα Αστυνόμευσης Τάξης (Μ.Α.Τ.).
    Ο κ. Καλαφάτης, συζήτησε με τους διοικητές και το προσωπικό, θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
    Τόνισε, πως η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς το ζήτημα της πάταξης της εγκληματικότητας, αποτελεί εγγύηση για την άμεση λήψη μέτρων προς αυτή την κατεύθυνση.
    Θύμισε δε, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παραδοσιακά η παράταξη που κατανοεί τα προβλήματα των ανδρών και γυναικών που στελεχώνουν τα Σώματα Ασφαλείας, έχοντας να επιδείξει έργο, αλλά και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.