Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ

Θέλω να υπενθυμίσω  τον σκοπό, γιατί πολύ τον ξεχνάμε, που οι συνδικαλιστικές οργανώσεις  έχουν λόγο ύπαρξης, ο σκοπός τους λοιπόν είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των εργαζομένων.
Και για να φέρουν εις πέρας τα ανωτέρω πρέπει να αναφέρονται στις διοικητικές και άλλες αρχές για κάθε ζήτημα που αφορά  τα μέλη τους για να διαφυλάξουν τις εργασιακές, επαγγελματικές σχέσεις και τα συμφέροντα των μελών τους.
Να καταγγέλλουν και να εγκαλούν στις διοικητικές και δικαστικές  αρχές   τις

παραβιάσεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και των κανονισμών ή οργανισμών που αφορούν τις ίδιες ή τα μέλη τους.
Τώρα λοιπόν στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που θα γίνουν στις 24 και 25 Απριλίου 2012, ήρθε η ώρα οι συνάδελφοι που θα κατέβουν στις κάλπες για να ψηφίσουν πρέπει να ψηφίσουν τους πραγματικά πρόθυμους και  ικανούς κατά την γνώμη τους που θα  αναλάβουν το βάρος να εκπροσωπήσουν επάξια τους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, και να μην ψηφίσουν με βάση οτιδήποτε άλλο.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ψηφίσουμε με συνδικαλιστικά κριτήρια γιατί όπως ξέρουμε οι καιροί είναι δύσκολοι.
Πιστεύω ότι στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Α.Σ.Π.Α.) υπάρχουν συνάδελφοι που μπορούν επάξια να εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης.
Για τον λόγο αυτό στηρίζουμε και ψηφίζουμε (Α.Σ.Π.Α.).

Δολμάς Χρήστος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης