Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Π.Ο.ΑΣ.Υ.-Π.Ο.ΑΞΙ.Α : Απαιτούμε 500 € για τις εκλογές !!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 19 Απριλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 700/4/8η

Προς: 1)Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο ΣΑΧΙΝΙΔΗ
2)Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Κοιν.: 1) Πολιτικά Κόμματα
2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
3) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα: «Εκλογικό Επίδομα»

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Με την υπ' αριθμ. 700/4/8δ από 3-4-2012 ανοιχτή επιστολή μας, ζητήσαμε από τον κ. Πρωθυπουργό επίσημη ενημέρωση για το ύψος του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς.
Έως σήμερα δεν λάβαμε απάντηση.
Μεταφέροντάς σας τη δυσαρέσκεια του αστυνομικού προσωπικού για την έως τώρα εξέλιξη του ζητήματος τόσο με την κατάργηση του δικαιώματος εκλογικής αποζημίωσης που μας τροφοδότησε με το άλγος ενός επιπρόσθετου αγώνα για την αυτονόητη επαναθεσμοθέτησή του, όσο και με το «ανεπαίσθητο» κονδύλιο που προβλέφθηκε στη συνέχεια, ζητούμε την αναθεώρηση της απόφασης της Κυβέρνησης ώστε η αποζημίωση να μην έχει το χαρακτήρα βοηθήματος «φιλευσπλαχνίας».
Το αίτημά μας είναι να καταβληθεί για κάθε αστυνομικό το ποσό των 500 € και τούτο να χορηγηθεί προ της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Στηρίζοντας τον θεσμό που υπηρετούμε και αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Σώματος στην εκλογική διαδικασία, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες άμεσα ώστε να ικανοποιηθεί το προαναφερόμενο δίκαιο αίτημά μας, δεδομένου ότι υφέρπει μια αρνητική φημολογία για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης η οποία προκαλεί συν τοις άλλοις σύγχυση και αβεβαιότητα στους συναδέλφους.
http://www.poasy.gr