Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σε "CRASH TEST"....οι άνδρες της Δ.Α.Ε.Θ.....

Οι συχνές μετακινήσεις των διμοιριών ανά την Ελλάδα,από τον Έβρο στην Αθήνα, από την Αθήνα στον Βόλο  από τον Βόλο στην Κοζάνη και την Χαλκιδική, σε συνάρτηση με την υπερεργασία τους , την ανάκληση και μη χορήγηση των ρεπό , έχουν φέρει τους άνδρες αυτούς στα όρια της αντοχής τους.Δεν είναι μόνο η σωματική και ψυχική κούραση τους, δεν είναι μόνο που οι "υπηρεσιακές ανάγκες" έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα τις οικογενειακές και κοινωνικές ανάγκες και υποχρεώσεις τους.
Αλλά αυτό που επιδρά αρνητικά στο ηθικό και την ψυχολογία των συναδέλφων  είναι ότι από πλευράς της Φυσική Ηγεσίας ,με την παγιωμένη πλέον τακτική της μη επαρκούς ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ ώστε να καλυφθεί η αναγκαιότητα επιπλέον δημιουργίας τουλάχιστον τεσσάρων (4) ακόμη διμοιριών ,αίσθανονται ότι είναι "αφημένοι στην τύχη τους" και όποιος αντέξει.............
Εμείς πάντως ως συνδικαλιστές επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, την αναγκαιότητα ορθολογικότερης χρήσης και μετακίνησης των συναδέλφων μας που υπηρετούν στις διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Θ .
Οι μετακινήσεις τους σε Αθήνα η όπου δη και μετά η κάλυψη των αναγκών της Θεσσαλονίκης από διμοιρίες άλλων Α/Δ ,φανερώνουν κάτι.....και κοστίζουν πολύ, ειδικά την χρονική  συγκυρία αυτή.

Α.Σ.Π.Α