Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥΛΙΤΣΗ

Δημοσιευμένο στο : http://www.lamiastar.gr http://thivagr.blogspot.com http://loutoufinews.blogspot.com http://eayz.blo

Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής (4-3-2012) ο 43χρονος πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Ηλίας Τουλίτσης, που υπηρετούσε στην Β΄ΟΠΚΕ Βοιωτίας.
Η αγαπημένη του ενασχόληση με το υποβρύχιο ψάρεμα στάθηκε αφορμή να χάσει τη ζωή του απροσδόκητα και να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του και την αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας. Ο Ηλίας Τουλίτσης είχε πάει από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής μαζί με δυο φίλους του για υποβρύχιο ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή της Αλυκής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6 περίπου το απόγευμα, οι δύο φίλοι είδαν το άψυχο σώμα του 43χρονου αστυνομικού να ανεβαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη και στοίχισε τη ζωή στον Ηλία Τουλίτση. Τα ερωτηματικά που βασανίζουν όσους τον γνώριζαν αναμένεται να απαντηθούν με τη νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Ο Ηλίας Τουλίτσης κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1991 και από τότε υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας. Από το 2000  εξελέγη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και αγωνίστηκε για τους αστυνομικούς από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε όλα τα χρόνια της θητείας του διακρίθηκε για την ευσυνειδησία τη μαχητικότητα και την προσήλωσή του στο καθήκον για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Ο Ηλίας, ήταν άριστος εκπαιδευτής καταδύσεων και σαν αστυνομικός υπηρετούσε αυτό το διάστημα στην Β' ΟΠΚΕ Βοιωτίας.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα Δευτέρα 5-3-2012 και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Ύπατο Θήβας.

-Η Α.Σ.Π.Α εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο Σωματείο Βιωτίας του εκλιπόντος συναδέλφου, το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Αστυνομικών θα είναι φτωχότερο από τον προώρο και άδικο θάνατο του φίλου και συναγωνιστή Ηλία.

Α.Σ.Π.Α