Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..........!!!!!!

Για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε η απαξιωτική συμπεριφορά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ,προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, την συμπρωτεύουσα!!!,
προς:
1.Τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό.
2.Προς τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Θεσσαλονίκη που πρέπει να


συνηθίσουν να ζουν - για πόσο ακόμη;;;; - με τις καθημερινές παραβιάσεις του ωραρίου εργασίας τους λόγω των "αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών" , που λόγω των μεγάλων (1.000 κενές οργανικές) ελλείψεων σε προσωπικό θα κληθούν να τις καλύψουν αυτοί με διπλοβάρδιες, με μη χορήγηση ρεπό, με δύο συνεχόμενες νυχτερινές βάρδιες, με ανακλήσεις ρεπό. Με θυσίες από την προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή τους!!!!


3.Τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που έχουν δικαίωμα στο αγαθό της ασφάλειας, αλλά δυστυχώς λόγω των τεραστίων ελλείψεων σε προσωπικό πρέπει να υπομένει και να ανέχεται την ύπαρξη ενός μόνο περιπολικού στην εδαφική περιοχή αστυνόμευσης δύο αστυνομικών τμημάτων τάξης η ασφάλειας!!!!!
Όλα τα παραπάνω - καταγγέλλονται - γιατί ακόμη και η τελευταία ελπίδα ελπίδα ενίσχυσης με αστυνομικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ διαψεύσθηκε, εφόσον κανένας!!!!!!! νεοεξερχόμενος Ειδικός Φρουρός δεν τοποθετήθηκε στην Θεσσαλονίκη - όλοι "πήγαν" Αθήνα -, ακόμη και με τις τακτικές μεταθέσεις των Ε.Φ που τώρα ανακοινώθηκαν μόλις ένας (1) έρχεται με μετάθεση στην Θεσσαλονίκη!!!!!! και αν λάβουμε υπόψιν την τελευταία σειρά των νεοεξερχομένων αστυφυλάκων που μόλις 12 τοποθετηθήκαν στην Θεσσαλονίκη!!!!! και 2.000 στη Αθήνα !!!!!!, ενώ η ηγεσία μας ήταν πιο γενναιόδωρη με τις τακτικές μεταθέσεις των αστυνομικών του έτους 2012 αφού στέλνει 25 αστυνομικούς!!!!!!!
Συνοψίζοντας τους τελευταίους μήνες από 3500 αστυνομικό προσωπικό που εξήλθε των αστυνομικών σχολών , στην Αθήνα τοποθετήθηκαν 3.400 αστυνομικοί και στην Θεσσαλονίκη μόνο 12!!!!!, με ελλείψεις που ξεπερνούν τους 1.000 αστυνομικούς με αστυνομικά τμήματα "νταμπέλες", με διοικητές αστυνομικών υπηρεσιών που έχουν να βγάλουν πλήρες πλάνο υπηρεσίας χωρίς να διαθέτουν τον αυτό αριθμό αστυνομικών και είτε να αυτοσχεδιάζουν, είτε να παραβιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών που διοικούν!!!!!!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων της Θεσσαλονίκης, τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους Θεσσαλονίκης που είτε με ερωτήσεις στην Βουλή, είτε με αναφορές τους που απέστειλαν στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία κατέβαλαν προσπάθεια για να ενισχυθεί η Θεσσαλονίκη με αστυνομικό προσωπικό, πλην όμως τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική Ηγεσία εκ του αποτελέσματος δεν είχαν για μια ακόμη φορά στις προτεραιότητες τους την Θεσσαλονίκη και την Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης.

Α.Σ.Π.Α