Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δημοσιευμένο στο : http://fonirodopis.gr
Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2012
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Παρασκευής (20/1) η Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης μαζί με το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης «Η Αγία Ειρήνη» και τη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης.


Η Σταυρούλα Τζατζανά, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων επεσήμανε τη χαρά της για το γεγονός ότι τα τρία Σωματεία έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους αλλά και για το γεγονός ότι η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης γέμισε ασφυκτικά τόσο από αστυνομικούς όσο και από δόκιμους αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής αλλά και απλούς πολίτες.
«Σήμερα, η Αστυνομία που εκπροσωπείται από το παρελθόν της, τον Σύνδεσμο Αποστράτων, το παρόν της, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, και το μέλλον της, τους δόκιμους αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων που ήρθαν μαζικά εδώ σμίγει με την τοπική κοινωνία και δεκάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην αποψινή μας εκδήλωση» δήλωσε η κ. Τζατζανά.
Αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, τόσο σε οικονομικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο, δήλωσε την αισιοδοξία της για την επίλυση τους μέσα στο 2012, όμως παράλληλα, δεν απέκρυψε τον εφησυχασμό των αστυνομικών.
«Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε κάποια πρόοδο όμως είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν θα εκχωρήσουμε κανένα άλλο δικαίωμα μας πλέον. Φτάνει ως εδώ. Έχουμε ήδη υποστεί και θεσμική και οικονομική λεηλασία, τόσο ο δικός μας κλάδος όσο και όλοι οι άλλοι Έλληνες εργαζόμενοι» δήλωσε καταλήγοντας η Σταυρούλα Τζατζανά.