Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

«ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ» ΤΟ Β’ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ….!!!!

Μέσα στο καταχείμωνο αστυνομικοί που εργάζονται και πολίτες που επισκέπτονται το Β' Τμήμα Τροχαίας είναι αναγκασμένοι  - λόγω αδιαφορίας - να "χτυπάνε τα δόντια τους" από το κρύο καθόσον δεν λειτουργεί η θέρμανση - καλοριφέρ λόγω βλάβης από πέρυσι!!!!!!
Η αδιαφορία της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ιδιοκτήτρια του ακινήτου και ως

έχουσα την ευθύνη συντήρησης των εγκαταστάσεων έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν έχουν επιδείξει το παραμικρό ενδιαφέρον ,ούτε καν για το ζήτημα της θέρμανσης.................που αποτελεί και ζήτημα της υγείας των συναδέλφων.
Πόσο αλήθεια αποτιμάται η προστασία και η υγεία των συναδέλφων μας......πάντως όχι περισσότερο από το κόστος επισκευής του καλοριφέρ του Τμήματος , οχτακόσια (800) ευρώ.
Η ενημέρωση της ιδιοκτήτριας για τα προβλήματα των εγκαταστάσεων (ψύξη ,θέρμανση , επισκευές εξωτερικών κ εσωτερικών τοίχων, τουαλέτα κρατητηρίων, αυλή κτλ)έγινε εγγράφως στις 11 Μαΐου 2011.
Σήμερα η απάντηση του υπευθύνου της Εκκλησίας της Ελλάδος "είναι ζήτημα έγκρισης της δαπάνης και γραφειοκρατίας"!!!!!!
Η φυσική ηγεσία "σφυρίζει" αδιάφορα και "δείχνει" την υποχρέωση της ιδιοκτήτριας............!!!!!
Εμείς καταγγέλλουμε όλους όσους "παίζουν" με την υγιεινή και ασφάλεια των συναδέλφων μας και απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης, διαφορετικά θα αναζητήσουμε τις ευθύνες όσων ,εκθέτουν σε τέτοιες συνθήκες εργασίας τους συναδέλφους μας.
Μια επίσκεψη στο Β' Τμήμα Τροχαίας θα πέισει και τον πιο δύσπιστο!!!!
-Επίσης σημαντικές είναι και οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή στο Τμήμα αυτό και αναγκάζονται οι συνάδελφοι να υπομένουν εξοντωτικά ωράρια εργασίας και να βάζουν "ρεφενέ" για να αντιμετωπίσουν διάφορες ελλείψεις η φθορές.

Α.Σ.Π.Α