Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ZHΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 2008,2009 ΚΑΙ 2010!!!!

Μετά την απόφαση που έκρινε το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) σε διάσκεψή, μετά τις αντίθετες αποφάσεις που εκδόθηκαν για το θέμα αυτό από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και τον Άρειο Πάγο ότι είναι διετής η παραγραφή για τις οικονομικές  αξιώσεις υπαλλήλων του Δημοσίου από καθυστερούμενες αποδοχές,  διαφορές αποδοχών, επιδομάτων, οικονομικών παροχών,  αποζημιώσεων, κ.ά.
Ενώ αντίθετα, οι αξιώσεις  του Δημοσίου κατά  δημοσίων υπαλλήλων παραγράφονται στα πέντε έτη.
Δημιουργείται μέγα ζήτημα και θέμα με τα οδοιπορικά - εκτός έδρας των προηγουμένων ετών των αστυνομικών.
Πρέπει άμεσα η πολιτική και φυσική μας ηγεσία να πάρουν εγγράφως και δημόσια θέση προκειμένου για το ι προτίθενται να κάνουν ώστε να διασφαλιστεί η καταβολή των οφειλομένων σε διαφορετική περίπτωση αν χαθούν να αποδώσουν ευθύνες σε όσους είχαν "καταχωνιασμένα" τόσα χρόνια τα υπομνήματα των οδοιπορικών ορισμένων  συναδέλφων!!!
Και με ποιά κριτήρια γινόταν η  εξόφληση ορισμένων αστυνομικών και υπηρεσιών και με ποιά η μη έγκαιρη  επεξεργασία ενταλματοποίηση και μη εξόφληση άλλων!!!!
Τα ψέματα τελείωσαν με τά την απόφαση  του Α.Ε.Δ, βγείτε και πείτε έστω για μια φορά την αλήθεια και μη "παίζεται" με το δεδουλευμένο εισόδημα των συναδέλφων, γιατί εσείς τα δικά σας οδοιπορικά  τα έχετε εξοφληθεί!!!!

Α.Σ.Π.Α