Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ δώρισε ειδικές στολές σε αστυνομικούς.

Δημοσιευμένο στο : http://www.thestival.gr
Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011
2_12_2011Τριάντα πέντε ειδικές στολές τύπου “Police Vest Safety Body Armor” δώρισε στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Παναγιώτα Σταμπουλή. Η παράδοσή τους έγινε σήμερα, σε ειδική τελετή.
Ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αξιωματικών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Νουράκης, αφού ευχαρίστησε την κ. Σταμπουλή, είπε: «στον καθημερινό, σκληρό και επίπονο αγώνα μας, βρήκαμε στο πρόσωπό σας μια άξια αρωγό και συμπαραστάτη…Η γενναιοδωρία σας, αποτελεί για μας λαμπρό παράδειγμα και έμπνευση για ανάλογες αναθρωπιστικές δράσεις…».

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Τρύφων Κούκιος, εξήρε τα ανιδιοτελή και φιλάνθρωπα αισθήματα της δωρήτριας, ενώ ευχαρίστησε την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την αναβάθμιση των εργασιακών συνθηκών των αστυνομικών. Μεταξύ άλλων είπε: «…σας συγχαίρω για την κοινωνική σας ευαισθησία και τη γενναιόδωρη πράξη της σημερινής δωρεάς των ειδικών αστυνομικών στολών, η οποία αποτελεί μία κίνηση συμπαράστασης και δείχνει ότι ακόμη και στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης δεν έχει χαθεί η ευαισθησία και η αλληλεγγύη προς τον Έλληνα Αστυνομικό… Παρόμοιες ενέργειες μας ενισχύουν υλικά, πρωτίστως όμως ηθικά, και μας ενδυναμώνουν στην καθημερινή μας δράση …»
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, υπενθύμισε τις μέχρι σήμερα σημαντικές και πολυάριθμες δωρεές της κ. Σταμπουλή σε Υπηρεσίες και φορείς, ενώ επιπρόσθετα υπογράμμισε: «…η αγαπητή μας Δασκάλα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά έμπρακτα τα αισθήματα αλλά και την αναγνώριση του έργου που προσφέρει και παράγει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ στην ελληνική κοινωνία, κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες…
…Η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, μετουσιώνει σε πράξη το πνεύμα της προσφοράς και της συμμετοχής των πολιτών στο συλλογικό συμφέρον… »
Τέλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, χαιρέτισε με θέρμη την ανιδιοτελή πρωτοβουλία της δωρήτριας τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την κα. Σταμπουλή και να μεταφέρω τις ευχαριστίες του κ. Αρχηγού και κ. Υπαρχηγού του Σώματος γι΄αυτή την προσφορά της, η οποία έρχεται σε συνέχεια των προσφορών που έχει πράξει κατά το παρελθόν, τόσο προς την Ελληνική Αστυνομία, όσο και ως προς άλλες Υπηρεσίες».
http://www.thestival.gr