Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Αναστολή χορήγησης μισθολογικών προαγωγών και επιδόματος χρόνου Υπηρεσίας στη σειρά των συναδέλφων που κατατάχτηκαν στη σχολή Αστυφυλάκων τον Ιούνιο του 1995

                                                                  Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 500/2/5α
poasyΠρος: Τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής A.E.A.
          Υποστράτηγο κ. ΦΛΗΡΗ Παναγιώτη
Κοιν.: 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο
          2) Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών A.E.A.
              Ταξίαρχο κ. ΒΡΕΝΤΖΟ Γεώργιο
          3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Αναστολή χορήγησης μισθολογικών προαγωγών και επιδόματος χρόνου Υπηρεσίας στη σειρά των συναδέλφων που κατατάχτηκαν στη σχολή Αστυφυλάκων τον Ιούνιο του 1995»

  Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του αρ. 38 του Ν. 3986/2011 και αρ. 27 του Ν. 4024/2011 έχει επέλθει από την 1-7-2011 η αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων (με πάγωμα του χρονοεπιδόματος και τη μη χορήγηση των μισθολογικών προαγωγών) σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς και υπαλλήλους που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και συνεπώς και στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Η εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων έχει τύχει εφαρμογής και σε μέρος των καταταγέντων του έτους 1995 στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ειδικότερα σε 400 συναδέλφους μας που κατεταγήσαν στην Ελληνική Αστυνομία μετά την 1-7-1995 και φοίτησαν στην ίδια εκπαιδευτική σειρά και στις ίδιες Σχολές με τους άλλους συναδέλφους που είχαν καταταγεί πριν την 1-7-1995, δεν χορηγήθηκαν οι μισθολογικές ωριμάνσεις λόγω μη αναπλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου πριν την 1-7-2011 σε σχέση με τους συναδέλφους που είχαν καταταγεί νωρίτερα και έλαβαν αυτές.
  Κατά την άποψή μας η αδικία και ο διαχωρισμός των συναδέλφων μας που φοίτησαν στην ίδια εκπαιδευτική σειρά χωρίς δική τους υπαιτιότητα αναφορικά με την ημερομηνία κατάταξης είναι καταφανής.
  Παρακαλούμε λοιπόν να εξετάσετε την έκδοση διοικητικής πράξης που θα χορηγεί τις μισθολογικές ωριμάνσεις σ' όλους τους καταγαγόντες της προαναφερόμενης εκπαιδευτικής σειράς.
ypografes-poasy