Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ "ΑΚΟΥΣΕ" Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Δ.Α.Ε.Θ......!!!!!

Σε συγκέντρωση προσωπικού της Δ.Α.Ε.Θ. (Υ.Α.Τ κ Υ.ΜΕ.Τ) παραβρέθηκε και μίλησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Τρύφωνας ΚΟΥΚΙΟΣ.

Παρούσα η Ηγεσία της Δ.Α.Ε.Θ. και από συνδικαλιστικής πλευράς μόνο τα μέλη της Α.Σ.Π.Α. Γιώργος  ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, Δημήτρης  ΠΑΔΙΩΤΗΣ, Μπάμπης ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, Γιάννης ΜΥΛΩΝΑΣ, Γιώργος  ΣΙΣΚΟΣ και  Γιάννης  ΜΑΖΝΕΙΚΟΣ.
Στην τοποθέτηση του ο νέος Γενικός κατέβαλε μια μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των συναδέλφων ενόψει των γεγονότων που έρχονται, μοιράζοντας υποσχέσεις - όπως το μη σπάσιμο των Διμοιριών στο εξής
 -που αν γίνουν πράξη μέχρι ενός σημείου θα ικανοποιήσουν το καταπονημένο σωματικά και ψυχικά προσωπικό.
Εμείς πάντως ως συνδικαλιστές έχουμε επιφυλάξεις!!!!!!Θα κριθούμε όλοι στην πράξη!!!!
Από πλευράς των συνδικαλιστών της Α.Σ.Π.Α αλλά και από συναδέλφους της Δ.Α.Ε.Θ τέθηκαν υπόψη του κυρίου Γενικού το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που σε σχέση με την δραματική οικονομική κατάσταση ελέω μνημονίου έχουν δημιουργήσει ένα "εκρηκτικό μίγμα" ,προβλήματα όμως που μπορούν και πρέπει να αντιμετωπισθούν καθαρά από την Φυσική Ηγεσία της Θεσσαλονίκης όπως:

1.Συχνή ανάκληση ημερησίων αναπαύσεων.

2.Διάθεση διμοιριών σε πραγματική υπηρεσία εις βάρος της προβλεπόμενης εκπαίδευσης.

3.Διάθεση διμοιριών για συνδρομή στην Δημοτική Αστυνομία, ένα απαράδεκτο καθαρό πάρεργο !!!!

4.Διάθεση διμοιριών και "σπασμένων" διμοιριών για φρούρηση στόχων!!!!

5.Υπερδιάθεση δυνάμεων σε μη κρίσιμες αθλητικές συναντήσεις!!!!

6.Διάθεση διμοιριών για ενίσχυση της Υποδ/νσης Μεταγωγών Δικαστηρίων σε καθημερινή βάση και πέρα του ωραρίου πολλές φορές!!!

-Ειδική αναφορά έγινε από τους παρισταμένους συνδικαλιστές για την επιπλέον μείωση του εισοδήματος των συναδέλφων της Δ.Α.Ε.Θ καθώς πέραν των μειώσεων της ανάλγητης οικονομικής Κυβερνητικής Πολιτικής του "Μνημονίου" οι συνάδελφοι αυτοί έχουν υποστεί εξαιτίας της ατολμίας της Φυσικής τους Ηγεσίας μια επιπλέον μείωση.
- Α.Σ.Π.Α θα παρακολουθεί την υποσχόμενη ανταπόκριση για όλα τα παραπάνω προβλήματα από πλευράς της Φυσικής Ηγεσίας στο άμεσο μέλλον και αναλόγως του αποτελέσματος θα αναλάβει πρωτοβουλίες.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους της Υ.Α.Τ και Υ.ΜΕ.Τ αλλά και όλους τουσ συναδέλφους καλή δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπισθούν οι δύσκολες μέρες που έρχονται, να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αυτοπροστασίας, εμείς ως συνδικαλιστές καθόλη την διάρκεια των κρίσιμων ημερών θα είμαστε στην διάθεση σας για να σας παρέχουμε κάθε δυνατή συμπαράσταση και βοήθεια

Α.Σ.Π.Α.