Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Aναβλήθηκε η συναντηση των Σωμάτων Ασφαλείας στο Αγρίνιο

Δημοσιευμένο στο : http://agriniopress.gr
Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011
Aναβάλλεται η συναντηση των Σωμάτων Ασφαλείας λόγω τροχαίουΣυγκλονισμένοι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί
Σοκαρισμένοι από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο συνάδελφος τους στο Αγρίνιο, οι συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας της Δυτικής Ελλάδας, ανέβαλαν στην σημερινή τους σύσκεψη και τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο
Για το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη περιφερειακή σύσκεψη των Σωμάτων Ασφαλείας, απ’όλη την Δυτική Ελλάδα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Όμως, λίγο πριν της έναρξη
της σύσκεψης σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ, που τράκαρε με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό, κοντά στον κόμβο της Συκιάς, ενώ έφτανε στο Αγρίνιο.
Όπως είναι φυσιολογικό, η σύσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε και οι συνδικαλιστές, μαζί με αξιωματικούς της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, έσπευσαν στο νοσοκομείο Αγρίνιου, για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου τους όπου, όπως όλα δείχνουν, δεν διατρέχει κίνδυνο.
Για την  αναβολή της σύσκεψης, ενημέρωσε σχετικά και τον Αστυνομικό Διοικητή της Περιφέρειας κ. Σιάμο, που ήταν σήμερα στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, Δημ. Ρούσσης, τονίζοντας του πως υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούσε να γίνει η συζήτηση, η οποία και θα προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα.
Πηγή:http://agriniopress.gr/koinonia/6693