Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Σ.Π.Α. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 38η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Η Α.Σ.Π.Α. αισθανεται την ανάγκη να δώσει  συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους όλων των υπηρεσιών,  που έλαβαν μέρος στα μέτρα που ελήφθησαν κατά την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου και με ψυχραιμία,  αυτοσυγκράτηση και αυταπάρνηση, για άλλη μια φορά έφεραν σε πέρας το δύσκολο καθήκον τους.
  Μετά το τέλος των προγραμματισμένων εκδηλώσεων,  ομάδες "γνωστών - αγνώστων" με  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, κράνη, και άλλα μέσα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντριβανίου και απρόκλητα πραγματοποίησαν  επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων, πετώντας πέτρες, ξύλα, διάφορα άλλα φερτά υλικά καθώς  και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ).
   Οι συνάδελφοι μας αμυνόμενοι, απομάκρυναν  διερχόμενους πολίτες καθώς και λοιπόυς πολίτες που συμμετείχαν ειρηνικά στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου του Πολυτεχνείου και απωθούσαν παράλληλα τις ομάδες των "γνωστών - αγνώστων", με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.
  Επίσης ευχαριστούμε και τους συναδέλφους από τους όμορους νομούς, που ως  ενισχυτική δύναμη, πήραν μέρος στα παραπάνω μέτρα.
Α.Σ..Π.Α.