Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!!


Το Προεδρείο της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με απέλπιδες προσπάθειες  προκειμένου να καλύψει το τεράστιο "κενό" που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και των χιλιάδων συναδέλφων που καθημερινά απομακρύνονται από το Σωματείο γιατί :
-Είτε το Προεδρείο αδιαφορεί για τα προβλήματα τους.
-Είτε γιατί το Προεδρείο  είναι "απόντες" , ούτε καν στα τηλέφωνα απαντάνε!!!!
-Είτε γιατί το Προεδρείο κάνει διαπιστωτική προσέγγιση των προβλημάτων μετά την γέννηση τους!!!! και όχι εν τη γεννέση τους!!!!
-Είτε γιατί θεωρούν πως ακόμη και το αυτονόητο - όπως η παροχή νομική κάλυψης - είναι "μεγίστη" συνδικαλιστική παροχή προς το μέλος της Ένωσης !!!

Προχώρησε στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του, να πεί "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!!!

Ε!!! Λοιπόν εμείς λέμε "ΟΧΙ" Κύριοι του Προεδρείο δεν δικαιούστε δύο (2) μήνες ,δύο (2) ολόκληρους μήνες ΣΙΩΠΗΣ μετά τις μεταθέσεις του Αυγούστου και μόλις λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η ημερομηνία προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο να "αποφασίζεται" να παρέχεται στους συναδέλφους που αδικήθηκαν το αυτονόητο!!!!!

-Ποιές οι παρεμβάσεις σας σε Α' και Β' βαθμό στα Συμβούλια Μεταθέσεων;
-Πόσες και ποιές μεταθέσεις "μαγειρέψατε" προς όφελος σας σας στις Διευθύνσεις;
-Γιατί αυτό το όψιμο "ενδιαφέρον" ;

Φτάνει πια να κοροϊδεύεται και να εμπαίζεται τους συναδέλφους , όλα τα Α' Βάθμια και Β΄ Βάθμια Σωματεία γελούν ειρωνικά εις βάρος της Θεσσαλονίκης με τα καμώματα σας και την ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ  απουσία σας από τα δρώμενα!!!!!

Περιοριστείτε "στα κατεπείγοντα" όπως σοφά έχει διατάξει η Δικαστική Απόφαση του Μάιου που έδωσε αναγκαστική παράταση στην δική σας θητεία σας , αλλά και παράταση  στην ταλαιπωρία των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης , μέχρι να γίνουν εκλογές!!!!!

-Η Α.Σ.Π.Α. από 3 Αυγούστου με άρθο –ανάρτηση με τίτλο «Μεταθέσεις !!!!! ή Διώξεις !!!!! .............Ξανά τα ίδια;», είχε τοποθετηθεί και είχε καταγγείλει την Φυσική Ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. (ΔΑΘ – ΔΑΕΘ)  για μεταθέσεις κατά παρέκκλιση του Π.Δ 100/2003.  
Α.Σ.Π.Α.