Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ. ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ρόδος,  22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Τροποποίηση Κώδικα Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού»
Έρχεται: ¨ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ!!!¨
Φεύγει: ¨ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ.¨                

Μετά την υποβάθμιση της αξιοκρατικής εισαγωγή αστυνομικών (παράκαμψη πανελληνίων εξετάσεων) , σειρά πήρε ο κώδικας μεταθέσεων. Ότι κατακτήθηκε με αγώνες και με κόπους ισοπεδώθηκε με οκτώ λέξεις εν μία νυκτί και έπεται συνέχεια.

Η επιδίωξη δημιουργίας ενός φοβισμένου και ανασφαλή Αστυνομικού που θα είναι έρμαιο στις ορέξεις του κάθε κακόβουλου πολιτικάντη και που θα εκτελεί χωρίς αντίρρηση κάθε προσταγή υπό τον φόβο της μετάθεσης , μας γυρνάει σε άλλες εποχές.
Το ήδη καταρρακωμένο ηθικό των Αστυνομικών λόγω των μισθολογικών περικοπών , ήρθε να αποτελειώσει το αβέβαιο εργασιακό περιβάλλον που προκαλεί μία πιθανή έκτακτη και άνευ κριτηρίων μετάθεσης με το πρόσχημα :
'' σοβαρές Υπηρεσιακές ανάγκες '' .
Το ερώτημα  '' Τι Αστυνομία θέλουμε; ''   απαντήθηκε από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία μας. Αστυνομία φοβική , υποτελική ,  Αστυνομία του ρουσφετιού και της πολιτικής εξάρτησης , αδύναμη να επιτελέσει το έργο της.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.
ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                     Ο  Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                  ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗΣ Στάυρος


 
Πράγματι η  ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ρόδου που εκδόθηκε σχετικά με το ζήτημα των μεταθέσεων είναι κατα την άποψη μας πάρα πολύ καλή και γι αυτό την "φιλοξενούμε".................Μπράβο στους συναδέλφους - συνδικαλιστές της Ρόδου, στούς οποίους στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, καθώς και αυτοί με  τη σειρά τους φυλάνε Θερμοπύλες... συνδικαλιστικές -υπηρεσιακές και εθνικές.
 
Α.Σ.Π.Α.