Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΧΙΜΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!!! Αθώος ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών της Αχαϊας, κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του απο το πρώην Διοικητή Ασφαλείας Πάτρας.

Δημοσιευμένο στο : http://www.patranews.gr
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011

Με ομόφωνη απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας απάλλαξε της κατηγορίας της συκοφαντικής δυσφήμησης τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Αθανάσιο Αθανασόπουλο.
Τον συνδικαλιστή είχε μηνύσει για δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο πρώην Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αθανάσιος Νταβλούρος.
Οι επίμαχες δηλώσεις είχαν γίνει την περίοδο που ο μηνυτής υπηρετούσε στο Αίγιο.

Ο ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣ

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Αθανασόπουλου, Χρήστος Τσόλκας αναφέρει: «Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όσους κάποια στιγμή άσκησαν δημόσια εξουσία ότι τα δικαστήρια δεν χορηγούν πιστοποιητικά ήθους ή καλής εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Τα εν λόγω πιστοποιητικά ο καθένας τα λαμβάνει  κατά την άσκηση της εξουσίας του κυρίως από τον τρόπο που την ασκεί και το ύφος που την χρησιμοποιεί. Επίσης, θα ρέπει να γίνει κατανοητό ότι όποιος άσκησε έστω και για ένα φεγγάρι δημόσια εξουσία  γίνεται αντικείμενο κριτικής από την κοινωνία,  πολλώ δε μάλλον από τους συνδικαλιστικούς φορείς. Το δικαστήριο με τη σημερινή απόφασή του προστάτευσε την καλώς νοούμενη ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και  δέχθηκε ότι είναι καθήκον των συνδικαλιστών να προστατεύουν τα δικαιώματα των μελών τους».

Η Α.Σ.Π.Α. είναι στο πλευρό όλων των μαχόμενων συναδέλφων συνδικαλιστών που δραστηριοποιούνται μέχρι και τη τελευταία γωνιά της χώρας μας και αποτελούν παράδειγμα προς όλους μας, μπαίνοντας μπροστά για να  προασπίσουν  τα δικαιώματα των μελών τους.
Όλοι μαζί μπορούμε...δεν περισσεύει κανείς...
Α.Σ.Π.Α.