Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Μετά από πρόταση της Α.Σ.Π.Α. δημιουργία για πρώτη φορά συνδέσμου μεταξύ συνδικαλιστικών φορέων και Φυσικής ηγεσίας κατα τη διάρκεια των αυξημένων μέτρων της Δ.Ε.Θ.

Επειδή οφείλουμε να λέμε και τα θετικά, κατά τη συνάντηση της Φυσικής ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Θ. με συνδικαλιστικούς φορείς, βρήκε πρόσφορο έδαφος από τον κύριο Γενικό, πρόταση της Α.Σ.Π.Α., για την δημιουργία συνδέσμου των συνδικαλιστικών φορέων, με τη Φυσική ηγεσία, κάτι που πρώτη φορά γίνεται (ίσως και σε Πανελλήνιο επίπεδο, σίγουρα όμως για πρώτη φορά στη πόλη μας) και κατά την άποψη μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να δρομολογούνται προς επίλυση ταχύτερα προβλήματα σχετικά με την διοικητική μέριμνα και το ωράριο εργασίας των συναδέλφων.
Είναι εύλογο ότι θα προκύψουν προβλήματα  κατά τη λήψη μέτρων όπου θα εμπλέκονται τόσες πολλές δυνάμεις και σίγουρα θα λειτουργήσει θετικά στο ηθικό των συναδέλφων που θα λάβουν μέτρα εάν αυτά τα προβλήματα επισημαίνονται μεταφέρονται από τους συναδέλφους στον οριζόμενο σύνδεσμο που με την σειρά του θα τα διαβιβάζει στην Ηγεσία προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα.
Αυτή η πρόταση θεωρούμε πως θα μπορούσε να υιοθετηθεί και από την Π.Ο.ΑΣ.Υ., σε περιπτώσεις όπου συμμετέχουν τόσες πολλές αστυνομικές δυνάμεις, να υπάρχει πάντα σύνδεσμος (όχι άτυπα, αλλά ορισμένος και επιφορτισμένος με αυτό το καθήκον) μεταξύ συνδικαλιστών και Φυσικής ηγεσίας.   

Α.Σ.Π.Α.