Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;;;

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την εξακολουθούμενη πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών πιο συγκεκριμένα στα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Αστυνομίας.
Προφανώς ξεχάσανε πως λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, διαμορφώνεται ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κοινωνικό περιβάλλον – ειδικά γύρω από τους ίδιους - και
πως αν συνεχιστούν οι περικοπές στον προϋπολογισμό της Ελληνικής  Αστυνομίας, ειδικά στις λειτουργικές δαπάνες και στην καθυστέρηση της αποζημίωση των αστυνομικών, που αφορούν την αμοιβή πέραν του 5νθημέρου εργασίας και την νυχτερινή αποζημίωση, όπως ισχύει τώρα με τα εκτός έδρας-οδοιπορικά, θα δημιουργηθούν προβλήματα στην εκπλήρωση της αποστολής της Αστυνομίας και ειδικότερα στην αποτελεσματικότητα.
Δυστυχώς οι δύο τελευταίες εγκύκλιοι (υπ' αριθμ. Οικ.2/62906/0020 , υπ' αρίθμ. 2/59167/0026 απόφαση ) του αναπλ. Υπουργού Οικονομικών Κου Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ, που αφορούν τα παραπάνω, επιεικώς μπορούν να χαρακτηρισθούν εξωπραγματικές και ζητούμε  να ανακληθούν άμεσα.
Η ανάκαμψη της Οικονομίας της Χώρας και της Κοινωνίας, κατά γενική ομολογία περνά μέσα από την ενίσχυση – εγκαθίδρυση της ασφαλείας της χώρας μας και πρέπει να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης.
 Δυστυχώς οι συνάδελφοί μας – λόγω των δυσβάσταχτων περικοπών - δεν έχουν πλέον την οικονομική ευχέρεια να καλύπτουν εξ΄ ιδίων λειτουργικές αδυναμίες των αστυνομικών υπηρεσιών και οχημάτων, ούτε επιθυμούν να επαιτούν από πολίτες να καλυφθούν λειτουργικές αδυναμίες και τέλος δεν μπορούν να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες του 2011 και να αποζημιώνονται για την εργασία τους αυτή το 2012 η το 2013.
ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!!
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α.Σ.Π.Α