Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ!!!!!

ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ.........!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Η ανακοίνωση της κατανομής των θέσεων τοποθέτησης του Α.Ε.Α των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στους Δοκίμους Αστυφύλακες, όσο και σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.
Για μια ακόμη χρονιά η "αδηφάγη" Γ.Α.Δ.Α "κατάπιε" τους 2.040 !!!!!! νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες - όπως κάθε χρόνο άλλωστε - οι δε υπόλοιποι 60 !!!!!! κατανέμονται ανά ένας(1) σε μερικές Α/Δ της Χώρας , εικοσι πέντε (25) στην νεοϊδρυθείσα Α/Δ Β' Δωδεκανήσου - και ορθώς- και δώδεκα (12) !!!!!! στην δεύτερη μεγαλύτερη Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης!!!!!!
Οι Δόκιμοι σπουδαστές απογοητευμένοι - σύμφωνα με πληροφορίες - βλέποντας τους κόπους και τις προσπάθειες τους για μια καλή σειρά εξόδου, προκειμένου να τοποθετηθούν στον τόπο συμφερόντως τους να εξανεμίζονται, εγκαταλείπουν την προσπάθεια δύομιση ετών και προσανατολίζονται να παραδίδουν λευκές κόλλες στα υπόλοιπα μαθήματα των εξετάσεων.
Οι Ηγεσίες των υπόλοιπων Α/Δ αμήχανες για το πως θα αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις σε προσωπικό των υπηρεσιών τους, ώστε στοιχειωδώς να ανταποκριθούν στις "ευρυθμη" λειτουργία αυτών, πως θα απαντήσουν στις καταγγελίες των συνδικαλιστών για τις αναγκαστικές καταπατήσεις του ωραρίου εργασίας και των ρεπό?Από την άλλη όμως δεν φαίνονται και  διατιθεμένες να "κοντράρουν" το "σύστημα" ...!!!!!!!
Έτσι ο κλήρος θα πέσει πάλι στους συνδικαλιστές, που οφείλουν να καταγγείλουν την καθ'έτος πρακτική αυτή με τις τοποθετήσεις των νεοεξερχομένων αστυφυλάκων, τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις, αλλά και το νέο "φασούλι" για την μη διενέργεια των έκτακτων μεταθέσεων του Οκτωβρίου, που είναι "δυνητικές και όχι υποχρεωτικές" σώμφωνα με την τοποθέτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Η Α.Σ.Π.Α. πάντως θα "σηκώσει" το θέμα "ψηλά" αναφορικά με την Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης και τις μόλις δώδεκα (12) θέσεις σε σύνολο περίπου χιλίων (1.000) κενών οργανικών θέσεων της

Γ.Α.Δ.Θ., ώστε τουλάχιστον να υπάρξει αναθεώρηση της απόφασης του Αρχηγού, αλλά και οι "δυνητικές " έκτακτες μεταθέσεις να γίνουν "υποχρεωτικές" και να υπάρξει σημαντική ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ.
Οφείλουμε όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, να κινητοποιηθούμε ώστε να ενισχυθεί η Γ.Α.Δ.Θ. άμεσα, διότι σε καμμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε την άνιση αυτή μεταχείρηση, στο κάτω - κάτω τα περισσότερα Α.Τ. και Τ.Α. της πόλης μας, έχουν πραγματική δύναμη τους είκοσι (20) και εικοσι πέντε (25) αστυνομικούς ενώ τα αντίστοιχα της Αττικής, από εκατό (100) έως εκατον πενήντα (150)!!!!!!!
Έχουν και οι Θεσσαλονικείς - όπως και όλοι οι κάτοικοι των άλλων πόλεων της χώρας μας που μαστίζεται απο την εγκληματικότητα- δικαίωμα στην άμεση και ποιοτική ασφάλεια της πόλης τους και των περιουσιών τους,  με ένα πλήρης επιχειρησιακό σχέδιο που δεν θα "μπάζει" λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό ή δεν θα ανατρέπει το ωραριο απασχόλησης των αστυνομικών με υπερεργασία ώστε να καλυφτεί το επιχειρησιακό σχέδιο ασφάλειας της πόλης .
Α.Σ.Π.Α.