Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, για τις οποίες συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, ηλικίας 39, 28 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Εγκληματική οργάνωση» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Αναλυτικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, μεσημεριανές ώρες της 19-08-2011, εντός αυτοκινήτου, σε χώρο στάθμευσης εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 2 ρολόγια χειρός και 1 οθόνη συστήματος πλοήγησης την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Επίσης στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 τηλεχειριστήριο, το οποίο μπλοκάρει την ασφάλιση και απασφάλιση θυρών οχημάτων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, την 18 και 19-08-2011,


μετέβησαν σε χώρους στάθμευσης εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Πυλαίας, όπου εντόπιζαν οδηγούς οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή στάθμευαν τα οχήματά τους και με τη χρήση του ηλεκτρονικού τηλεχειριστηρίου, απέτρεπαν την ασφάλιση των θυρών του οχήματος.
Με την απομάκρυνση των επιβαινόντων από τα οχήματά τους, οι ανωτέρω, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, διέπραξαν στο παραπάνω χρονικό διάστημα, 3 κλοπές από αυτοκίνητα, απ’ όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικά είδη, χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των επιβαινόντων στα οχήματα.

Πηγή:www.astynomia.gr