Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΣΜΟ

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΣΜΟ

Δημοσιευμένο:http://blokoteam.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και λίγο έλειψε να ... λυθεί χθες τη νύχτα, εξαιτίας της μεταφοράς σε εγκαταλειμμένο κτίριο της Αμυγδαλέζας για στρατωνισμό, των αστυνομικών τουλάχιστον 2 διμοιριών ΜΑΤ που ήρθαν από την εγγύς περιφέρεια για να διατεθούν σήμερα στα μέτρα για το νέο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο.
Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί είδαν να μεταφέρονται στο παλιό κτίριο Α' που λειτουργούσε για το στρατωνισμό αστυφυλάκων πριν από τις ... πανελλαδικές και να καθοδηγούνται σε θαλάμους από τους οποίους οι πιο ευπρεπείς παρουσίες για σχολιασμό ήταν οι ...
νυχτερίδες κι αράχνες.Χωρίς μπάνιο, δίχως σεντόνια με στρώμματα- εστίες μόλυνσης κοκ. Οι αστυνομικοί απείλησαν
 ότι θα βγάλουν τα στρώμματα έξω, θα διανυκτερεύσουν στον υπαίθριο χώρο των αστυνομικών εγκαταστάσεων και το πρωί, θα ξαπλώσουν επειδικτικά μπροστά στη βουλή για να κοινολογήσουν δημόσια τη διαμαρτυρία τους.
Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση ενημερώθηκε από μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων αττικής ο αττικάρχης, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διέταξε τη μεταφορά των αστυνομικών στο κτίριο των υπαστυνόμων που διαθέτει περιποιημένα μονόκλινα δωμάτια με μπάνιο.
Το ζήτημα όμως παραμένει, με το δεδομένο ότι οι δίκαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των διαδηλωτών που μπαίνουν ολοένα πιο βαθιά στο αδιέξοδο της φτώχειας και της δυσανεξίας θα διατηρηθούν όλο το καλοκαίρι και σε περιόδους που η σχολή υπαστυνόμων θα λειτουργεί και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τους ... παρίες της αστυνομίας, τότε σε ποιον καταυλισμό σκηνιτών θα τουςε πάνε;