Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα

1) Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 19-06-2011, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Κλοπή».
Ειδικότερα, στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·         1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μαζί με τη θήκη του
·         1 τσάντα, που περιείχε εργαλεία και μικροαντικείμενα σχετικά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 3 συστήματα μετατροπής εξωτερικών σκληρών δίσκων Η/Υ
·         1 σακούλα, που περιείχε 8 σφραγισμένες συσκευασίες καπνού και
·         1 τσάντα, που περιείχε εξαρτήματα ποδηλάτου και διαρρηκτικά εργαλεία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω αντικείμενα, ο 28χρονος τα αφαίρεσε από 2 γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία είχε διαρρήξει νωρίτερα.

2) Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 19-06-2011, σε παράδρομο της παραλιακής οδού Μ. Αλεξάνδρου, 46χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

3) Απογευματινές ώρες της 19-06-2011, στην περιοχή της Περαίας, δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν και συνέλαβαν, 35χρονη ημεδαπή, διότι είχε αφαιρέσει νωρίτερα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα κινητό τηλέφωνο, από 63χρονη ομογενή.

4) Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, βραδινές ώρες της 19-06-2011, 48χρονος ομογενής, διότι διέρρηξε μαζί με συνεργό του, κτίριο επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, από όπου αφαίρεσε 25 μέτρα καλωδίων ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Α.Σ.Π.Α. Συγχαίρει τους Ανωτέρω Συναδέλφους.