Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ……………………………!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ……………………………!

Η Α.Σ.Π.Α έχει το θάρρος και αναγνωρίζει την συνευθύνη της που μας διέφυγε της προσοχής η διάταξη του Ν.3839/31-3-2011 που ουσιαστικά αλλοίωσε την αντικειμενικότητα των τελευταίων ετήσιων τακτικών μεταθέσεων εις βάρος των αστυφυλάκων που προέρχονται από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και επ’ ωφελεία των αστυφυλάκων  που προέρχονται από Ε.Φ  και Σ.Φ
Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους συναδέλφους και δίνουμε υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε  για την εξάλειψη της παραπάνω αδικίας αυτής.
Η Π.Ο.ΑΣ.Υ και όλες οι Α’ Βάθμιες Ενώσεις της Χώρας οφείλουν κατ ‘αρχή να παρέχουν κάθε νομική διευκόλυνση προς τους θιγομένους συναδέλφους εφόσον επιθυμούν την δικαστική προσφυγή και έπειτα εφόσον έχει ορισθεί επιτροπή για να επεξεργαστεί τροποποιήσεις  Π.Δ. 100/2003 να φροντίσουμε για την αποκατάσταση της αδικίας.
Επιπλέον εκλαμβάνουμε την παραπάνω μεθόδευση ως ενέργεια «γνωστών πλέον κύκλων» της Κατεχάκη που έχουν βάλει σκοπό να υπονομεύσουν το πλέον αντικειμενικότερο σύστημα προσλήψεων στην Αστυνομία , αυτό των πανελληνίων εξετάσεων.

Ε! Λοιπόν δεν θα τους περάσει!!!!

Α.Σ.Π.Α