Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ Α.Σ.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!!

Το οδοιπορικό της Α.Σ.Π.Α συνεχίζεται!!!

Δευτέρα 6 Ιουνίου επίσκεψη εργασίας στο Α.Τ και Τ.Α Ευόσμου.

Μετά από πολλά παράπονα συναδέλφων που υπηρετούν στις προαναφερόμενες υπηρεσίες για μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά και έχουν να κάνουν τόσο με τις κτηριακές εγκαταστάσεις που είναι του 1936,  με την έλλειψη χώρων για την στέγαση δύο (2) αστυνομικών υπηρεσιών,  με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και αναλώσιμα    και τέλος τις ελλείψεις σε προσωπικό.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα διπλά νυχτερινά για να βγαίνει το επιχειρησιακό
πλάνο, η χορήγηση ρεπό με το «σταγονόμετρο» επιδρούν αρνητικά στην καθημερινότητα των συναδέλφων που αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και παραμελημένοι.
Η διοίκηση ειδικά του Τ.Α αναγνωρίζει ότι εκουσίως καταστρατηγεί το ωράριο και ζητά απεγνωσμένα ενίσχυση για να ανταπεξέλθει στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις ασφάλειας μιας περιοχής  με πάρα πολλά προβλήματα εγκληματικότητας.

Το σοβαρότερο πρόβλημα του   Α.Τ  είναι η καθημερινή «αιμορραγία» και μετακίνηση του  προσωπικού προκειμένου να ενισχυθούν τα δικαστήρια και η φρούρηση    στόχων εκτός εδαφικής περιοχής του συγκεκριμένου Α.Τ.

Δυστυχώς όμως οι διαμαρτυρόμενοι συνάδελφοι μας   εκτός από αστυνομικοί ,είναι και οικογενειάρχες, έχουν κοινωνικές υποχρεώσεις , δικαιούνται να ξεκουράζονται και πρέπει να έχουν μια καθωσπρέπει υπηρεσιακή αντιμετώπιση , ώστε να είναι και πιο αποτελεσματικοί.
Οι παραπάνω διαπιστώσεις ήδη μεταφέρθηκαν στην ηγεσία της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Αστυνομίας  που με την σειρά τους πρέπει να φροντίσουν για τη καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας  των κατά τα άλλα αξιέπαινων συναδέλφων του Α.Τ και Τ.Α Εύοσμου που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα  για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής

Α.Σ.Π.Α