Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΑΠΑΤΗ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συλλήψεις για Σύσταση συμμορίας, Απάτη, Πλαστογραφία


Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 17-06-2011, δύο ημεδαπές, ηλικίας 36 και 52 ετών  για «Σύσταση συμμορίας», «Πλαστογραφία», «Απάτη κακουργηματικής μορφής».

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της 17-06-2011, η 36χρονη μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Πανοράματος, όπου με χρήση πλαστού διαβατηρίου, προέβη στην ανάληψη 10.000 ευρώ, ενώ
 στη συνέχεια προσπάθησε να πραγματοποιήσει ανάληψη από το ίδιο υποκατάστημα, επιπλέον 90.000 ευρώ.
Όταν η παράνομη δραστηριότητα της συλληφθείσας έγινε αντιληπτή από τον Διευθυντή του υποκαταστήματος, εκείνη τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος, να επιβαίνει σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), μαζί με την 52χρονη συνεργό της και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε από Τμήμα Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προηγουμένως, η 36χρονη μαζί με έτερους συνεργούς οι οποίοι αναζητούνται, πέτυχαν να υφαρπάξουν εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας, της γυναίκας της οποίας τα στοιχεία υπήρχαν στο πλαστό διαβατήριο, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε στο τραπεζικό υποκατάστημα.

Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης