Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ .....ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ !!...

Μουδιάσαμε και… αηδιάσαμε!..

Πραγματικά , με όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας, μουδιάσαμε και αηδιάσαμε. Γίναμε πάλι μάρτυρες ενός σκηνικού που επαναλαμβάνεται εδώ και πολλά χρόνια.
Από τη μία πλευρά έχουμε τους κουκουλοφόρους οι οποίοι επιτίθενται στις Αστυνομικές δυνάμεις και από την άλλη την χρήση δακρυγόνων από αυτές προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους , τις ζωές τρίτων και την ιδιωτική περιουσία.
Πολιτικοί εκπρόσωποι κομμάτων καθώς επίσης και κάποιοι δημοσιογράφοι, χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο, εκτόξευαν κατηγορίες για προβοκάτσια από
«αστυνομικούς» ντυμένους κουκουλοφόρους, οι οποίοι άρχισαν τα επεισόδια με τη συνήθη τακτική (μολότοφ, πέτρες και αντικείμενα κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ) προκειμένου να αμαυρώσουν μια μεγαλειώδη και ειρηνική συγκέντρωση. Εάν ακόμα και στις μέρες μας υποστηρίζουν κάποιοι κομματικοί παράγοντες κάτι τέτοιο, λυπούμαστε πολύ για το μέλλον αυτής της χώρας. Εάν έχουν όντως κάποια στοιχεία για συναδέλφους προβοκάτορες οι οποίοι φοράνε πολιτικά και βγαίνουν στους δρόμους προκειμένου να τραυματίσουν συναδέρφους τους, ας μας δώσουν τα στοιχεία για να κινηθούμε εμείς εναντίον τους και εναντίον του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αυτή όμως την απαράδεκτη και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο λασπολογία, δεν την ανεχόμαστε.
Ποιοι πραγματικά είναι οι προβοκάτορες; Μήπως είναι οι ίδιοι αυτοί ανωτέρω κύριοι, οι οποίοι εκτοξεύουν αυτές τις ύποπτα βαρύγδουπες και αναπόδεικτες κατηγορίες; Ποιος είναι ο σκοπός τους; Μήπως να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη; Στοχοποιούν επιμόνως τους αστυνομικούς ενώ  οι πραγματικοί υπαίτιοι του προβλήματος δε φορούν στολή αστυνομικού. Οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν τα ίδια προβλήματα με όσους διαδηλώνουν ειρηνικά μετατρέπονται σε σάκους του μποξ και σε αποδιοπομπαίους τράγους ενώ οι πραγματικοί υπαίτιοι αφήνονται να παρακολουθούν τα δρώμενα από τους αναπαυτικούς καναπέδες των γραφείων τους.

Για όλη αυτή την ανωτέρω κατάσταση, απαιτούμε από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον όσων κατηγορούν τον εργαζόμενο Έλληνα Αστυνομικό χωρίς στοιχεία, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος που στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον μας.
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..!


ΣΙΣΚΟΣ Γεώργιος
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης