Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ Δ.Α.Ε.Θ.

Συμβολική χειρονομία από  Συνδικαλιστές στην Δ.Α.Ε.Θ!

Οι συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν .Θεσσαλονίκης και Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας προέβησαν σε μια πραγματικά αξιοθαύμαστη συμβολική χειρονομία ,προκειμένου αφενός να καταδείξουν και την αναγκαιότητα πλήρους εξοπλισμού των αστυνομικών με όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα μέσα για την  εκτέλεση της υπηρεσίας τους και αφετέρου η χειρονομία αυτή να βρει μιμητές με πρώτη και καλύτερη την συντεταγμένη πολιτεία που έχει και υποχρέωση!!!!
Σήμερα λοιπόν και ώρα 13.00 σε μια σεμνή τελετή στο εντευκτήριο της Δ.Α.Ε.Θ και

παρουσία της Φυσικής , Συνδικαλιστικής Ηγεσίας και αρκετών συναδέλφων που υπηρετούντα Προεδρεία των προαναφερομένων Ενώσεων  παρέδωσαν στην Διοίκηση της Δ.Α.Ε.Θ  αριθμό προστατευτικών θώρακα ,άνω και κάτω άκρων .
Η Α.Σ.Π.Α ήταν παρούσα και  εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη και ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Γιώργο (μέλη της Ε.Α.Υ.Ν.Θ. και Π.Ο.ΑΣ.Υ).
Μετά το πέρας της τελετής παράδοσης ,οι συνδικαλιστές ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Βορείου Ελλάδος Αντι/γο ΣΕΡΕΤΗ, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξ/χο ΚΟΥΚΙΟ για τα προβλήματα των συναδέλφων που υπηρετούν στην Δ.Α.Ε.Θ , εντονότερα των οποίων είναι η παραβίαση του ωραρίου εργασίας, τα ρεπώ, το «σπάσιμο» των Διμοιριών, οι ανακλήσεις των ρεπώ και οι πολλές μετακινήσεις τους σε όλη την Βόρεια Ελλάδα αρκετές εκ των οποίων με μια πιο ορθολογική προσέγγιση θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Α.Σ.Π.Α