Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ «ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ»

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ «ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ»

Μια μέρα λοιπόν ένα ζευγάρι δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που ήταν σε υπηρεσία και περιπολούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ,δέχθηκε φραστική επίθεση με ακατονόμαστες φράσεις και χειρονομίες από διερχόμενο οδηγό δικύκλου .
Προσβεβλημένοι οι συνάδελφοι κατεδίωξαν και συνέλαβαν τον υβριστή τους κα τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να του υποβάλλουν μήνυση.

Όμως προς δυσάρεστη έκπληξη των συναδέλφων ο αξ/κος υπηρεσίας παρότι προσφέρθηκε άμεσα να «πάρει» την μήνυση των συναδέλφων αξίωσε – ως όφειλε -  όμως  την καταβολή από τους μηνυτές του προβλεπόμενου παραβόλου των εκατό(100) ευρώ!!!!!. Δεν είχαν τόσα χρήματα
οι αστυνομικοί και έτσι ο υβριστής αφέθηκε ελεύθερος και φεύγοντας συνέχιζε να βρίζει και να προκαλεί μπας και χάσουν και την ψυχραιμία τους οι συνάδελφοι και τον βρίσουν η τον κτυπήσουν και από μηνυόμενος να γίνει και μηνυτής!!!!

Κύριοι Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

Πρέπει άμεσα να αναλάβετε πρωτοβουλία και να προβείτε σε Νομοθετική Ρύθμιση της « Μη υποχρέωσης καταβολής παράβολου των Αστυνομικών όταν υποβάλουν εγκλήσεις και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Α.Σ.Π.Α