Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Σ.Π.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σχόλιο Συναδέλφου σχετικά με την Α.Σ.Π.Α.                           

Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους δημιουργούς αυτής της προσπάθειας που λέγεται aspa, καθώς κι όσους την στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Και μόνο το πρόθεμα ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ¨απαιτεί στήριξη, αγάπη και συνεργασία, απ όλους τους συναδέλφους ,για ένα πιο αισιόδοξο παρών και σίγουρα ένα βελτιωμένο μέλλον της ¨Αστυνομικής Οικογένειας¨. Καθ΄ ότι η πολιτικοποίηση η εγκάθετη προσήλωση στην σημαία οποιουδήποτε πολιτικού σχηματισμού έφερε το κράτος στα σημερινά γνωστά σε όλους ΤΡΑΓΙΚΑ  αποτελέσματα ,εθνικά ,οικονομικά ,κοινωνικά κλπ και
κατέστησε όλους εμάς ή αν θέλετε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα της αστυνομίας το οποίο και επωμίστηκε το βάρος του αγώνα,σε  ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΣ και τίποτε άλλο!
Νομίζω ότι αυτή η κίνηση (aspa) θα βελτιώσει πρώτα απ΄ όλα τις δικές μας ¨οικογενειακές¨ σχέσεις διότι η καχυποψία του τυφλού κομματισμού εκλείπει, θα ανδρωθεί η αλληλεγγύη μας, θα σταματήσουν τα ¨μαχαιρώματα ,¨και θα ανακτήσουμε συνάδελφοι πιστεύω και θέλω να πιστεύω τον απώτερο σκοπό  το όραμα κάθε συνειδητοποιημένου Αστυνομικού την χαμένη μας αξιοπρέπεια!!!!
Σίγουρα δεν λέω ότι 20-30 40-ή και 50 άτομα που ασχολούνται μ αυτήν την προσπάθεια θα φέρουν την ξαστεριά θα λύσουν τα προβλήματα ή  θα γιατρεύσουν τη νόσο αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή είναι μια λαμπρή προσπάθεια, είναι κάτι διαφορετικό, είναι μια ΕΛΠΙΔΑ, κι εμείς οι αστυνομικοί ξέρουμε πολύ καλά την αξία αυτής της λέξης.

Σας ευχαριστώ

Τ. E.