Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.......

«ΠΛΑΦΟΝ» ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ των περιπολικών!!!!!!!



Δυστυχώς οι ανησυχίες της Α.Σ.Π.Α. - και όχι μόνο - για τις ελλείψεις ακόμη και σε καύσιμα στην Αστυνομία επιβεβαιώνονται καθημερινά.

Η αρμόδια Αστυνομική Υπηρεσία (Υ.Τ.Ε.Β.Ε) της Θεσσαλονίκης έβαλε “πλαφόν” τα τριάντα (30) λίτρα καύσιμα στα περιπολικά!!!!! (βλέπε φωτο).

Σύμφωνα με πληροφορίες της Α.Σ.Π.Α. οι δεξαμενές "στερεύουν" ,μόνο τις

τελευταίες μέρες η Υ.Τ.Ε.Β.Ε. προμηθεύει με καύσιμα όλες σχεδον τις αστυνομικές υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, γιατί οι ιδιώτες προμηθευτές αρνούνται να "γεμίσουν" τα περιπολικά αφού μένουν απλήρωτοι!!!

Μάλιστα περιπολικά όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων, έρχονται και προμηθεύονται καύσιμα από την Υ.Τ.Ε.Β.Ε. που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, αλλά αν βάζουν και αυτοί 30 λίτρα είναι απορίας άξιον!!!!! προς τι τόσος κόπος αφού αυτά καταναλώνονται στο πήγαινε -έλα!!!!!!
Ο Ελληνικός Στρατός που προμηθεύει με καύσιμα την Ελληνική Αστυνομία, έχει στείλει τελεσίγραφο ότι θα σταματήσει την τροφοδοσία, διότι προφανώς έχει και αυτός τα προβλήματα του.
Επειδή όλα τα παραπάνω είναι άκρως ανησυχητικά και η εξεύρεση λύσης επείγει, διότι τα αποθέματα επαρκούν μέχρι τέλος της εβδομάδας, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν τώρα λύση, πριν δούμε ακινητοποιημένα περιπολικά και τους κακοποιούς να κάνουν party.

Α.Σ.Π.Α