Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ……………………………………………….

Ξανάρχισαν τα ίδια στην Δ.Α.Ε .Θεσσαλονίκης ! Και δικαιολογημένα το προσωπικό είναι αναστατωμένο.
Το σπάσιμο των Διμοιριών ,η διάθεση ολόκληρων Διμοιριών η και ομάδων σε στατικά σημεία είναι καθημερινό φαινόμενο.
Η ανάκληση Διμοιριών η μετακινήσεις  Διμοιριών - λες και δεν πρόκειται για τριάντα (30) αστυνομικούς που στελεχώνουν κάθε
μια από αυτές αλλά για μία(1) η δύο (2) Διμοιρίες και τι έγινε; - παρόλο που πρέπει να γίνονται με μέτρο και λόγου κόστους σήμερα αποτελούν καθημερινή πρακτική .  
Η διάθεση πολλών Διμοιριών σε μέτρα προστασίας στόχων και ειδικά για την προστασία  ιδιωτικών τραπεζικών καταστημάτων συνήθως γίνεται εις βάρος της εκπαίδευσης τους!!!!! και προπαντός εκθέτει σε περισσότερους κινδύνους τους  συναδέλφους μας.
Το υφιστάμενο θεσμικό καθεστώς δυστυχώς – όπως ξαναγράψαμε – για τον τρόπο διάθεσης των Διμοιριών και την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης τους κάποιοι το έχουν κάνει «πατσαβούρα» και θεωρούν την δική τους θεσμική ιδιότητα και θέση υπεράνω όλων.
Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης παρακολουθεί το θέμα συγκεντρώνει στοιχεία και είναι αποφασισμένη να ζητήσει την παρέμβαση όλων των θεσμικών εξουσιών της Ελληνικής Πολιτείας προκειμένου να μην ξαναχρησιμοποιηθεί οι συνάδελφοι μας της Δ.Α.Ε.Θ ως ανθρώπινες ασπίδες για την προστασία στόχων και ιδιαιτέρως  ιδιωτικών συμφερόντων και να διατίθενται ΜΟΝΟ όπως προβλέπεται

Α.Σ.Π.Α.