Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του  Αρχηγείου της Ελληνικής επιχειρούν με σχέδιο προεδρικού διατάγματος  να τροποποιήσουν  τον ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ δηλ. το  Π.Δ. 100/2003, το οποίο διασφάλιζε  την υπηρεσιακή και κοινωνική μας αξιοπρέπεια .
Κάνουμε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία αλλαγή χωρίς
 να υπάρξει διάλογος  με το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα κάτι που εξάλλου είχε υποσχεθεί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δημόσια και δεν αντιλαμβανόμαστε τι άλλαξε μέχρι σήμερα.
Η μη συμμετοχή μας σε Επιτροπή που πρέπει να δημιουργηθεί για τις βελτιωτικές αλλαγές του Κώδικα Μεταθέσεων και η μη  αποδοχή των προτάσεων μας αποτελούν  «αιτία πολέμου», δεν πρόκειται να δεχθούμε  δυσμενείς αλλαγές παρά μόνο βελτιωτικές πόσο μάλλον αν αυτές ληθφούν εν αγνοία μας .
Την χρονική αυτή στιγμή που το ταλαιπωρημένο, κουρασμένο κα με χαμηλό ηθικό  Σώμα των Αστυνομικών χρειάζεται ένα ασφαλές και ήρεμο εργασιακό περιβάλλον κάποιοι – γνωστοί σε μας επιτελικοί κύκλοι του Α.Ε.Α – προσπαθούν να φέρουν  μεγάλη αναστάτωση στην αστυνομική  οικογένεια .
Τους απαντάμε «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»!!!!!
Όπως στο παρελθόν έτσι και σήμερα αν χρειαστεί σύσσωμο το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα θα τους σταματήσει.
Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους μας σε «αγωνιστική επιφυλακή» , αν επιχειρηθούν αλλαγές που θα πλήττουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια που μας εξασφάλιζε το Π.Δ 100/2003 τότε πρέπει να «ματώσουμε» για να υπερασπισθούμε την υπηρεσιακή , οικογενειακή και κοινωνική μας αξιοπρέπεια.

Α.Σ.Π.Α